Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Future City Jobs
Symposium Ostrava
Koncepce umění
Konference EU
Future City Game
Creative Cities
Domů Burza
TechSoup

Play - nový projekt Petra Nikla v Mánesu hledá dobrovolníky

V rámci připravovaného interaktivního projektu PLAY v koncepci Petra Nikla hledáme dobrovolníky na pozici kustodů. PLAY zahrnuje výstavu, workshopy a večerní doprovodný program a uskuteční se v pražské galerii Mánes od 4. listopadu 2010 do 31. ledna 2011. Projekt pořádá občanské sdružení Audabiac, o. s.

Nahlédněte do zákulisí úspěšného projektu, který aspiruje na kulturní událost roku 2010. Nová interaktivní expozice s názvem PLAY je pokračováním celosvětově úspěšného projektu Orbis pictus aneb... (v současnosti tvořeného expozicemi Brána do světa tvořivé lidské fantazie, Labyrint světla, Leporelohra a Golem). Výstavně jej opět koncipuje Petr Nikl. PLAY na tři měsíce, od 4. listopadu 2010 do 31. ledna 2011, zaplní všechny prostory pražské výstavní síně Mánes. PLAY opět staví na imaginaci, fantazii a tvořivosti, kdy dotýkati se exponátů, vstupovat do nich, dotvářet je, hrát si s nimi... je nejen dovoleno, ale přímo vyžadováno.
 
Nabízíme možnost zúčastnit se projektu v roli kustodů v rámci výstavy a doprovodného programu PLAY. Úkolem kustodů je provést návštěvníky výstavou tak, aby byl splněn záměr tvůrců, tedy podpora a rozvoj kreativity a hravosti. Výstava bude otevřena denně mimo pondělí od 10 do 19 hodin. Přítomnost kustodů bude třeba zajistit po celou dobu konání akce, včetně víkendů a během večerního doprovodného programu, který zahrnuje především hudební a divadelní představení přímo v galerii Mánes. Jedná se o neplacenou formu spolupráce. Účast na projektu Vám bude potvrzena a budete si ji moci nechat uznat např. jako odbornou praxi ke studiu nebo zanést do profesního životopisu. Získáte také možnost dlouhodobé spolupráce na projektu, volných vstupenek ad.
 
Více informací naleznete na www.orbis-pictus.com nebo www.ncvu.cz/manes.
 
V případě zájmu o spolupráci se prosím obraťte na Lenku Váňovou, Lvanova@orbis-pictus.com

Lenka Váňová
projektová manažerka
Tel.: +420 221 180 124
Mobil: +420 606 282 354
Fax: +420 221 180 267

www.orbis-pictus.com
www.audabiac.cz

(22.09.2010) ZDROJ: Audabiac o.s.
ProCulture

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.