Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Symposium Ostrava
Future City Game
Koncepce umění
Creative Cities
Future City Jobs
Konference EU
TechSoup

Česká centra: zvýhodněná registrace na veletrh APAP 2013

Česká centra již potřetí koordinují  další ročník účasti českého scénického umění a hudby na prestižním newyorském veletrhu APAP, který se v roce 2013 bude konat v termínu 11. - 15. ledna. Zájemci o účast na veletrhu mohou podávat své závazné registrace do 15. listopadu 2012. Součástí nabídky je také možnost uskutečnit vybrané představení, showcase, v prostorách Českého centra v New Yorku. Zájem o showcase je nutno potvrdit do 15. srpna 2012.

Newyorský veletrh divadla, tance a hudby se stal za více než 50 let své existence jedním z nejvýznamnějších  bodů na světové mapě kulturního průmyslu. Setkává se na něm tisíce účastníků z řad pořadatelů kulturních  vystoupení a uměleckých agentur, které pak jednotlivé projekty nabízejí. Přítomností na veletrhu APAP získávají  jeho účastníci jedinečnou možnost stát se aktivní součástí celosvětové sítě této oblasti umění a zároveň získat  cenné kontakty.

České zastoupení bude potřetí v organizační režii Českých center, která zajistí veletržní stánek  - prostor  určený k prezentaci českého divadelního, tanečního a hudebního umění a to prostřednictvím účasti jednotlivých  organizací, institucí, festivalů či promotérů, kteří mají ve svých portfoliích umělecké projekty vhodné a otevřené k uvedení v zahraničí či k zahraniční spolupráci. Partnerem realizace české účasti je Institut umění - Divadelní ústav.

Česká centra kromě zajištění prezentačního stánku jednotlivým účastníkům nabídnou též zvýhodněný registrační poplatek ve výši 200 USD a transport jejich informačních a propagačních materiálů. Účastníci si pak sami  zajišťují dopravu a ubytování.

Jako další možnost prezentace nabízejí Česká centra příležitost uskutečnit vybrané představení / showcase v prostorách reprezentačního sálu Českého centra New York v některých dnech konání veletrhu.  Tyto prostory  budou poskytnuty zdarma, Česká centra ani Institut umění - Divadelní ústav však nemohou hradit náklady spojené s cestou umělců či souborů. Česká centra si vyhrazují právo na finální výběr konkrétních představení.

Registraci na veletrh APAP 2013 - závaznou účast -  je nutné nahlásit nejpozději do 15. 11. 2012.  

Zájem o showcase je pak potřebné uvést nejpozději do 15. 8. 2012.


Kontakt pro podrobnější informace

Česká centra, Anna Hrabáčková  - E:  hrabackova@czech.cz / T: 234 668 255

 

(04.06.2012) ZDROJ: Česká Centra
ProCulture

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.