Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Konference EU
Creative Cities
Future City Jobs
Koncepce umění
Symposium Ostrava
Future City Game
Domů ArtsInfoPerforming artsFestivaly, představení
TechSoup

Burza projektů v rámci Malé inventury 2011

Občanské sdružení Nová síť vyhlašuje v rámci Festivalu Malá inventura 2011 burzu projektů, umělců a kulturních promotérů pod titulem Sbal ho, ji,to! Burza je pro všechny, kteří chtějí prezentovat sebe, své představení či svůj umělecký záměr. Formát akce Sbal ho, ji, to! vychází z tzv. seznamovacích večírků (speed dating), kde na jedné straně stolečků sedí kulturní promotéři, organizátoři, hosté festivalu, na druhé straně se střídají po pěti minutách umělci či zástupci uměleckých souborů. Speed dating Praha proběhne v sobotu  26. února 2011 od 11 hodin v Café NONA a bude přístupná pouze pro akreditované účastníky. Uzávěrka akreditací je 24. února 2011.

Seznamka projektů, příležitost představit sebe, svůj projekt, skupinu, organizaci či prostor. Během 5 minut je možné člověka na druhé straně stolku uhranout, svést, okouzlit, inspirovat, naštvat nebo navždy získat. Záleží jen na schopnostech konkrétní osoby!

Nová síť – pořadatel festivalu Malá inventura, který proběhne ve dnech 22. až 27. února 2011 v Praze, vyhlašuje seznamku projektů, umělců a kulturních promotérů pro všechny, kteří chtějí prezentovat sebe, své představení či svůj umělecký záměr. Burza projektů Sbal ho/ ji/ to! proběhne v sobotu  26. února 2011 od 11 hodin v Café NONA, Národní 4, Praha 1; bude přístupná pouze pro akreditované účastníky.

Forma burzy projektů vychází ze seznamovacích večírků (tzv. speed dating): na jedné straně přichystaných stolečků sedí kulturní promotéři, organizátoři, hosté festivalu, na druhé straně se střídají po pěti minutách umělci či zástupci uměleckých souborů.

Vzhledem k tomu, že většina promotérů bude ze zahraničí, je komunikačním jazykem burzy angličtina. Kapacita pro účastníky je omezena – max. 18 míst.

Pokud máte zájem se v rámci seznamky prezentovat, vyplňte přihlašovací  formulář a zašlete jej nejpozději do 24.2. na emailovou adresu:  jarmilapavkova@novasit.cz .

Pro prezentaci u stolků sebou není dovoleno mít žádné propagační materiály, fotografie apod., ty je možné zanechat v prostoru guest centra či nabídnout po skončení seznamkové části burzy. S jakýmikoli dotazy se obracejte na adresu burzy:  jarmilapavkova@novasit.cz.

(09.02.2011) ZDROJ: Nová síť o.s.
Nezávislá kultura má nového spojence: jlbjlt.net

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.