Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Creative Cities
Koncepce umění
Symposium Ostrava
Future City Game
Konference EU
Future City Jobs
Domů Burza
TechSoup

Občanské sdružení Divadlo hledá vedoucího propagace

Divadlo o.s. z Hradce Králové  hledá vedoucího propagace, který bude mít na starost účinnou a hospodárnou propagacei šesti divadel a lidových trhů ve východních Čechách. Očekávana je samostatnost, schopnost řešit problémy, znalosti práce na PC a řidičský průkaz. Zkušenosti v oboru propagace a marketignu jsou vítány.

DIVADLO se sídlem v Letohradě hledá do svého nadšeného kolektivu kamaráda-zaměstnance, který bude s chutí pracovat ve funkci vedoucí propagace. Budete mít na starost účinnou a hospodárnou propagaci šesti divadel a lidových trhů ve východních Čechách. Stanovíte řád, který bude řešit komunikaci s veřejností a médii. Budete také pracovat v terénu: lepit plakáty, rozdávat skládačky, zajišťovat inzerci, komunikovat s médii, s úřady, psát tiskové zprávy, občas budete moderovat. Předpokládáme, že máte z českého jazyka pěknou známku, že máte příjemné vystupování a že jezdíte autem. Vaše pracoviště bude ve východních Čechách, zejména v okolí Letohradu, Ústí nad Orlicí, Hradce Králové a Trutnova. Na PC jistě také umíte pracovat.

Nabízíme svobodu v práci, aneb jak si to vymyslíte, tak si to uděláte. Volnou pracovní dobu (asi 10 hodin týdně), legální pracovněprávní vztah na DPP, proplácíme benzín, telefonáty a jízdenky. Na poměry neziskových organizací platíme dobře. Navíc nabízíme volné vstupenky na všechny pořady a další výhody, ale to je překvapení. Očekáváme samostatnost, schopnost řešit problémy, zkušenosti v oboru propagace a marketingu vítány.

Napište nám e-mail, kde popíšete své zkušenosti a nabídnete vaše nejlepší nápady.

Kontakt:   info@dobredivadlo.cz
 

 

(17.06.2008) ZDROJ: Divadlo o.s.
ProCulture

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.