Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Future City Jobs
Creative Cities
Koncepce umění
Future City Game
Konference EU
Symposium Ostrava
Domů Burza
TechSoup

Projekt Fřesh Fľesh hledá moderátory/moderátorky pro Fřesh Fľesh Party

Projekt Fřesh Fľesh hledá pro svou pravidelnou ártovou párty prezentující dne 4. června 2010 čerstvé české a slovenské umění v Nod Roxy moderátory a moderátorky hovořící česky a slovensky. Výsledkem výzvy má být česko-slovenské duo, které bude genderově vyvážené. Nabídka je otevřena jak zformovaným moderátorským párům tak jednotlivcům. Přihlášky zasílejte do 17. května 2010.

Projekt Fřesh Fľesh, platforma pro čersvé cz/sk umění, hledá pro pravidelné showcase večery česky a slovensky hovořící moderátory, ženy i muže.

Koho hledáme?
Pro nejbližší večer, 4. června v Nod Roxy, hledá moderátory a moderátorky hovořící česky a slovensky. Výsledným modelem má být česko-slovenské duo, které bude zároveň genderově vyvážené.
Vítáni jsou tedy jak již zformované moderátorské páry tak jednotlivci.

Co Fřesh Fľesh nabízí?
Unikátní zkušenost s moderováním členitého večera, přístup k zajímavým uměleckým dílům a možnost procvičit si své moderátorské zkušenosti na poli, kde vás nikdo nebude vyhazovat za přeřeknutí. V případě oboustranné spokojenosti je možné i finanční ohodnocení.

Pokud vás projekt zaujal, kontaktujte prosím do 17.5.2010 produkci:
Adam Ondráček
adam@freshflesh.cz
Ph.:00420 732 957 387
Přiložte prosím nahrávku svých moderátorských výstupů, případně záznam představení, filmovou scénu...konkurz je otevřen také nezkušeným nicméně kreativním lidem, kteří si v moderování věří.

Co je Fřesh Fľesh?
Fřesh Fľesh je pravidelná ártová párty prezentující čerstvé české a slovenské umění. Každý večer je rozdělen do půlhodinových bloků, ve kterých je vyčleněn prostor mladým umělcům ať už v oboru performance, visuálního umění, hudby či audiovizuálu. Fřesh Fľesh je česko-slovenský. Účelem celého projektu, který zahrnuje také web magazín a edukativní program, je podpora mobility a prezentace čersvého českého a slovenského umění. Projekt se inspiruje formátem showcase, prezentace. Představuje v České republice a na Slovensku unikátní příležitost zapojit s do vznikající sítě československé scény inspirující se praktikami evropských kreativních oborů.
Více o projektu na www.freshflesh.cz

(05.05.2010) ZDROJ: Fresh Flesh
Nezávislá kultura má nového spojence: jlbjlt.net

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.