Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Konference EU
Koncepce umění
Future City Game
Creative Cities
Symposium Ostrava
Future City Jobs
Domů Calls Calls festivaly, představení
TechSoup

Festival Malá Inventura vyhlašuje burzu projektů v oblasti nového divadla

Festival Malá Inventura vyhlašuje v rámci svého off programu burzu projektů po titulem Sbal ho/ jí/ to! Burza proběhne dne 27. února 2010 v Experimentálním prostoru Roxy/NoD v Praze; bude přístupná pouze pro akreditované účastníky. Burza je určena profesionálním umělcům a umělkyním, kteří tvoří v oblasti tzv. nového divadla (tzn. fyzické, pohybové, taneční, vizuální, interaktivní, multimediální, autorské, nonverbální, pantomimické apod.) Každý účastník bude mít pět minut na představení svého projektu každému z promotérů. Vzhledem k tomu, že většina promotérů přijíždí ze zahraničí, burza probíhá cele v anglickém jazyce. Uzávěrka přihlášek je 23. února 2010.
Forma je inspirována seznamovacími večírky (tzv. speed dating). Princip je jednoduchý: jeden stoleček, jeden promotér a pět minut času na to, abyste si jej získali, uhranuli ho, okouzlili nebo se mu prostě navždy vryli do paměti.

Burza projektů "Sbal ho/ ji/ to!" proběhne dne 27. února 2010 od 11 hodin v Experimentálním prostoru Roxy/NoD v Praze; bude přístupná pouze pro akreditované účastníky.

Uzávěrka přihlášek je ve středu 23.2.2010.

Pokud máte zájem se v rámci seznamky prezentovat, vyplňte prosím přiložený formulář a zašlete jej nejpozději do 23.2. na emailovou adresu:  guestcentre@novasit.cz .

Pro prezentaci u stolků sebou není dovoleno mít žádné propagační materiály, fotografie apod., ty je možné zanechat v prostoru guest centra či nabídnout po skončení seznamkové části burzy. S jakýmikoli dotazy se obracejte na adresu burzy:  guestcentre@novasit.cz.

Přihláška ke stažení zde
(11.02.2010) ZDROJ: Nová síť o.s.
Nezávislá kultura má nového spojence: jlbjlt.net

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.