Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Symposium Ostrava
Future City Jobs
Future City Game
Creative Cities
Konference EU
Koncepce umění
Domů Calls Calls konference a články
TechSoup

Konference Světelný design v ČR 2010

V rámci České taneční platformy se 15. dubna 2010 uskuteční na Nové scéně Národního divadla konference o světelném designu. Světelný, zvukový a vizuální design je základním scénografickým prvkem formální stránky moderních, zejména tanečních pohybových a tzv. sitespecific představení. Vedle vlastních realizací může kvalitu tohoto oboru dále posouvat jen vzdělávání a profesní komunikace na všech úrovních tvůrčích složek. První konference tohoto druhu má takovou platformu v ČR otevřít všem kreativním designérům, technikům, umělcům, studentům dramatických umění a samozřejmě i veřejnosti.
V rámci České taneční platformy se v polovině dubna uskuteční na Nové scéně Národního divadla konference o světelném designu.

Světelný, zvukový a vizuální design je základním scénografickým prvkem formální stránky moderních, zejména tanečních pohybových a tzv. sitespecific představení. Vedle vlastních realizací může kvalitu tohoto oboru dále posouvat jen vzdělávání a profesní komunikace na všech úrovních tvůrčích složek. První konference tohoto druhu má takovou platformu v ČR otevřít všem kreativním designérům, technikům, umělcům, studentům dramatických umění a samozřejmě i veřejnosti.

Konference se koná 15. dubna 2010 od 10 do 18 hodin  na Nové scéně Národního divadla v rámci doprovodného programu letošní České taneční platformy ve spolupráci s Institutem světelného designu, Tancem Praha o.s. a Nové scény ND.
(27.03.2010) ZDROJ: Institut světelného designu
Nezávislá kultura má nového spojence: jlbjlt.net

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.