Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Domů CultureInfoNevládní neziskový sektor
TechSoup

Oborové zastřešující organizace v občanském sektoru ČR 2005 - zpráva z výzkumu

Cílem stejnojmenného projektu probíhajícího v lednu - říjnu 2005 bylo zmapovat oborové zastřešování v občanském sektoru v ČR. Druhým cílem pak analyzovat trendy vývoje oborového zastřešování do budoucna a vytvořit doporučení pro zainteresované aktéry, jak se na fenomén oborového zastřešování v ČR dívat a jak jej případně posilovat. Přestože výzkum v oblasti kultury je velmi neúplný a vychází z databáze, která má své nedostatky právě v oblasti kultury, zpráva z výzkumu přináší poznatky o financování, fungování nebo funkcích zastřešujících organizací v různých oblastech.

Nadace rozvoje občanské společnosti, Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy a Nadace VIA zveřejnily závěrečnou zprávu z výzkumu „Oborové zastřešující organizace v občanském sektoru ČR 2005“.

Cílem stejnojmenného projektu probíhajícího v lednu - říjnu 2005 bylo zmapovat oborové zastřešování v občanském sektoru v ČR. Druhým cílem pak analyzovat trendy vývoje oborového zastřešování do budoucna a vytvořit doporučení pro zainteresované aktéry, jak se na fenomén oborového zastřešování v ČR dívat a jak jej případně posilovat. Zpráva je doplněna o poznatky z konference "Oborové střechy 2005".

 Oborové zastřešující organizace v občanském sektoru ČR 2005 - ke stažení

(21.02.2006) ZDROJ: NROS
ProCulture

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.