Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Symposium Ostrava
Future City Jobs
Future City Game
Konference EU
Creative Cities
Koncepce umění
Domů Burza
TechSoup

Nadace život umělce hledá výkonnou ředitelku/ředitele

Nadace život umělce hledá výkonného ředitele/ředitelku, která bude odpovědná za za řízení a chod nadace, koordinaci a rozvoj jejích programových aktivit, hospodaření nadace, kontinuální komunikaci se správní i dozorčí radou a přípravu zpráv a podkladů pro jejich rozhodování.  Písemné přihlášky do výběrového řízení je třeba zaslat do 31. ledna. 2006.    

NADACE  ŽIVOT  UMĚLCE, rozvíjející svou činnost  v oblasti aktivní podpory mladých talentovaných umělců, významných kulturních projektů a  poskytující pomoc a péči umělcům - seniorům, vypisuje výběrové řízení na pozici:


VÝKONNÝ/Á ŘEDITEL/KA NADACE.

 

Ředitel bude odpovědný za řízení a chod nadace, koordinaci a rozvoj jejích programových aktivit, hospodaření nadace, kontinuální komunikaci se správní i dozorčí radou a přípravu  zpráv a podkladů pro jejich rozhodování. Předpokladem pro úspěšný výkon je ekonomické myšlení, organizační schopnosti, výborné komunikativní a prezentační dovednosti. Očekávána je rovněž schopnost koncepční práce, kreativita a cit pro řízení nadace uměleckého typu. Velmi vítány jsou předchozí zkušenosti z práce v neziskovém sektoru, dobrou orientaci v ekonomické či právní oblasti, zkušenosti s tvorbou fundraisingového plánu, aktivního vyhledávání a jednání se sponzory a  komunikace s médii. 

Požadavky: VŠ/SŠ vzdělání, AJ nebo NJ slovem i písmem, uživatelská znalost práce s PC,   samostatný a odpovědný přístup, vysoká motivovanost a bezúhonnost. Nástup dle dohody. Částečný úvazek možný.

Písemné přihlášky do výběrového řízení, včetně strukturovaného životopisu, motivačního dopisu, kopiemi dokladů o dosaženém vzdělání a případně referencemi z předchozí praxe zasílejte, prosím, do 31. 1. 2006 na adresu NADACE ŽIVOT UMĚLCE
předseda správní rady T. Kyndl
Senovážné nám. 23
110 00 Praha 1.

Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru.

Další informace o činnosti Nadace život umělce:

http://www.nadace-zivot-umelce.cz


(03.01.2006) ZDROJ: Nadace život umělce
Nezávislá kultura má nového spojence: jlbjlt.net

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.