Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Konference EU
Symposium Ostrava
Future City Jobs
Creative Cities
Koncepce umění
Future City Game
TechSoup

Důl Michal Ostrava hledá programového/vou koordinátora/ku

Národní památkový ústav, státní příspěvková organizace - Důl Michal hledá koordinační, projektového/vou a programového/vou pracovníka/nici. Mezi požadavky patří ukončené magisterské nebo bakalářské vzdělání zaměřené na pedagogickou činnost, technické památky, výtvarnou výchovu nebo některou z uvedených činností. Aktivní znalost anglického jazyka a další. 

Pracoviště: Národní památkový ústav, státní příspěvková organizace - Důl Michal, Československé armády 413/95, Michálkovice, 715 00 Ostrava 15, Ostrava, okr. Ostrava-město
Kontakt: Lenka Vojtíková, tel.: +420 595 133 936, e-mail: vojtikova@ostrava.npu.cz
Vlastnosti volného místa
  Směnnost: Jednosměnný provoz
  Pracovní úvazek: Plný
  Pracovněprávní vztah: Pracovní poměr
  Minimální stupeň vzdělání: Bakalářské
  Pracovní poměr: od 1.7.2012
  Mzdové rozpětí: od 13 620 Kč do 20 510 Kč
Požadované dovednosti:  
Práce s PC
Práce s PC - grafické programy
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti: Angličtina - Aktivní
Poznámka k volnému místu: Zájemci/kyně o místo zašlou: přihlášku do výběrového řízení formou motivačního dopisu, strukturovaný profesní životopis a osvědčení o dosaženém vzdělání na e-mail: vojtikova@ostrava.npu.cz nebo v obálce označené slovy "Neotvírat/koordinační pracovní"na adresu Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Ostravě, Korejská 12, Ostrava-Přívoz, 702 00. Na základě vyhodnocení předložených dokladů proběhne výběrové řízení ve dvou kolech, přičemž 2. kolo bude spojeno s osobním pohovorem před odbornou komisí.
 
Požadujeme:
- Ukončené magisterské nebo bakalářské vzdělání zaměřené na pedagogickou činnost, technické památky, výtvarnou výchovu nebo některou z uvedených činností. - Aktivní znalost anglického jazyka. - Znalost photoshopu nebo jiného grafického programu (tvorba plakátů, tiskových a propagačních materiálů apod.).
- Schopnost komunikovat s veřejností a medií (tiskové konference, tiskové zprávy).
- Vykonávat nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobu - Řídící, tvůrčí a organizační schopnosti.
- Flexibilitu, schopnost učit se novým věcem, samostatnost a zodpovědnost.
- Trestní bezúhonnost..
- Řidičský průkaz skupiny B.
- Velmi dobrou znalost práce na PC.
 
Výhodou: Orientace v problematice technických památek, aktuální výtvarné scény a hornické činnosti, odborná praxe minimálně 3 roky, aktivní znalost německého jazyka. Nástup: červenec 2012, případně dle domluvy. Směnnost: nerovnoměrně rozvržená pracovní doba. Platové podmínky: 10. platová třída, stupeň dle praxe v oboru v souladu se zákonem č. 262/2006 Sb. a NV č. 564/2006 Sb.( od 13620 Kč do 20 510 Kč) Náplň práce: Komplexní koordinace realizace krátkodobých projektů, programů nebo akcí, včetně jejich organizačního, personálního, finančního, technického, provozního a jiného zajištění. Koordinace a komplexní organizační a technické zajišťování propagace NKP Důl Michal a jeho aktivní zapojení mezi ostravská kulturní a volnočasová centra, organizace a propagace výstav a dalších kulturních akcí, vyhledávání a příprava žádostí o dotace, spravování webových stránek NKP, komunikace s médii. Tvorba a koncepční příprava volnočasových programů odborného zájmového vzdělávání pro děti a mládež nebo dospělé zájemce. Odborná správa depozitářů rozsahem a povahou významných sbírek. Nabízíme: Stabilitu státní příspěvkové organizace, dobrý kolektiv, dovolená 5 týdnů, stravenky a další výhody pro zaměstnance.
(31.05.2012) ZDROJ: MPSV
ProCulture

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.