Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Creative Cities
Future City Jobs
Symposium Ostrava
Future City Game
Koncepce umění
Konference EU
Domů PodporaNadační příspěvky
TechSoup

Pro Helvetia Varšava vyzývá k předkládání uměleckých projektů


Pro Helvetia, švýcarský úřad pro kulturu a umění, vyzývá prostřednictvím svého varšavského zastoupení k předkládání uměleckých projektů. Podporovány jsou projekty z oblasti tance, divadla, literatury, hudby, visual arts, filmu a další. Důraz je kladen na dlouhodobý dopad projektů. Předkládané projekty by měly obsahovat vazbu mezi Českou republikou a Švýcarskem. Uzávěrka pro předkládání projektů je 15. září 2008.
Pro Helvetia Warsaw supports and coordinates contemporary art projects which represent Swiss culture in Poland and the surrounding countries (Czech Republic, Hungary, Slovakia, Ukraine, Estonia, Latvia and Lithuania) and foster contacts between artists from Switzerland and the said region.

Support is provided to projects from the disciplines of dance, theatre, literature, music, visual arts, film, etc that meet high quality criteria and promise to have a long-term impact. In the coming years, Pro Helvetia Warsaw will be focusing especially on photography and contemporary dance.

Exchanges between artists and other cultural practitioners from Switzerland, Poland and its neighbours in connection with the artist-in-residence programme represent a further priority.

Pro Helvetia Warsaw works together with institutions, organisations and artists that are professionally active in the world of arts and who are able to contribute financially and organisationally to cultural projects.

Pro Helvetia Warsaw does not support commercial projects, nor does it provide grants for studies or finance infrastructure.
 
For more information, please contact: 
 
 
Pro Helvetia Warszawa
Swiss Art Council 
Barbara Andrunik
Projects
ul. Chocimska 3/1
PL-00-791 Warszawa
T/F +48 22 849 84 75
warszawa@prohelvetia.pl
(27.05.2008) ZDROJ: Pro Helvetia Varšava
ProCulture

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.