Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Future City Jobs
Symposium Ostrava
Konference EU
Koncepce umění
Creative Cities
Future City Game
Domů Calls Calls setkání, spolupráce
TechSoup

Tvůrčí setkání amatérských divadelních souborů Vlčice 2011

Ve dnech 13.-20.srpna 2011 proběhne v kempu Slunečnice u obce Vlčice nedaleko Jindřichova Hradce první ročník tvůrčího setkání amatérských divadelních souborů Vlčice 2011. Náplní setkání jsou denní intenzivní workshopy s profesionálními umělci a lektory a je určeno pro divadelní amatérské soubory a spolky všeho druhu stejně jako pro jednotlivé účastníky, které zajímá a baví divadlo, herectví, režie, pohyb, práce s tělem, autorská tvorba, umělecké sebevyjádření, tvůrčí hry, sebepoznání, sebezdokonalování atd. Přehlídka je zakončena udělením ceny Zlatá Vlčice? Uzávěrka přihlášek na sektání je 30. června 2011.
•    Setkání je určeno pro divadelní amatérské soubory a spolky všeho druhu stejně jako pro jednotlivé účastníky, které zajímá a baví divadlo, herectví, režie, pohyb, práce s tělem, autorská tvorba, umělecké sebevyjádření, tvůrčí hry, sebepoznání, sebezdokonalování atd.

•    Vlčice 2011 je pojata jako přehlídka amat. divadelních souborů (i jednotlivců) a jejich krátkých her, vystoupení - je zakončena udělením ceny Zlatá vlčice.

•    Zároveň celý týden probíhají intenzivní dílny/workshopy s lektory - profesionálními herci, režiséry, pedagogy např.:
Jaroslav Pížl - spisovatel, performer, pedagog herectví a práce s textem na KJJ v Praze
Eva Elxa - herečka, režisérka, div. autorka, vedoucí divadla PAP, pedagog na KJJ v Praze
Natali Pavlata - francouská performerka a pedagožka s českými kořeny. Absolvovala Institut Jacquese Lecoqa v  Paříži. Vyučuje akrobacii, analýzu pohybu a jevištní  pohyb.
Dora Bouzková - herečka a  loutkoherečka, lektorka a organizátorka, absolventka pražské DAMU. Vedoucí divadla Loutky bez Hranic, kde hraje a vyučuje.
Michaela Ničová - herečka, produkční. Absolventka DAMU. Působila v Jihoafrické rep.(divadlo Vukani). Je členkou Teatro Dei Confidenti nuovi Di Praga, hostuje v ND Praha v Emotion
Collection. Dělá divadlo pro děti, provozuje divadelní agenturu Dodo.

•    Setkání probíhá v krásném přírodním prostředí campu Slunečnice u rybníka Malý Ratmírov.
•    Více informací najdete na http://www.vlcice2011.estranky.cz nebo na http://www.facebook.com/pages/Vl%C4%8Dice-2011/227758897240644
•    Uzávěrka přihlášek je prodloužena do 30.června 2011.
(23.06.2011) ZDROJ: Vlčice 2011
ProCulture

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.