Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Future City Game
Konference EU
Koncepce umění
Creative Cities
Symposium Ostrava
Future City Jobs
Domů Calls Calls workshopy, semináře
TechSoup

Kino Kabaret Praha 2011 aneb natáčejte krátké filmy v Praze

Nově vzniklé občanské sdružení mladých, nadšených filmařů a filmařek Kino Praha o. s. spadající do celosvětové sítě Kino hnutí pořádá první ročník nízkonákladového filmařského workshopu Kino Praha, který se uskuteční ve dnech 27.září až 2. října 2011 s následnými projekcemi vzniklých filmů v kinech Světozor, Bio Oko a experimentálním prostoru NOD v Praze. Uzávěrka přihlášek do 15. září 2011.
Natáčejte krátké filmy 3 x 33 hodin!

Chcete natáčet v Praze? Chcete se setkat s filmaři z celého světa a najít si nové přátele? Chcete být alespoň na chvíli filmová hvězda? Chcete svůj film vidět na plátně kina? Chcete zažít trochu stresu při natáčení a realizaci filmu v krátkém čase 33 hodin? Chcete zažít něco neopakovatelného a tento zážitek navždy zaznamenat na filmové médium?…

… tak se přihlašte na Kino kabaret Praha 2011!

První ročník filmařského workshopu KINO PRAHA se uskuteční ve dnech 27.září až 2. října 2011 a projekce vašich filmů se uskuteční v kinech Světozor, Bio Oko a experimentálním prostoru NOD v Praze.
 
 
Vaše přihlášky přijímáme do 15. září 2011.


Kino Praha o. s. je nezisková platforma založená mladými nadšenými filmaři v roce 2011 a spadající do celosvětové sítě “Kino” hnutí. Hlavním cílem Kino Praha, o.s. je pořádání tzv. Kino Kabaretů, dále mezinárodních filmových seminářů, přednášek, konferencí a filmových promítání, navazování spolupráce s českými i mezinárodními filmovými organizacemi, účast na mezinárodních výměnách mládeže, školicích kurzů, krátkodobých i dlouhodobých dobrovolnických projektů s audiovizuální tématikou apod.

(29.08.2011) ZDROJ: Kino Praha o.s.
Nezávislá kultura má nového spojence: jlbjlt.net

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.