Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
Registrace do mailinglistu pro zasílání e-bulletinu. Odhlásit se můžete zde.
Culture Action Europe

ProCulture je členem Culture Action Europe

 
Logo Rady uměleckých obcí

ProCulture je sekretariátem Rady uměleckých obcí (RUO)

 
Archiv Národní knihovny

ProCulture je součástí Archivu Národní knihovny

 
Facebook
Creative Cities
Konference EU
Koncepce umění
Future City Jobs
Future City Game
Symposium Ostrava
TechSoup

Dokumentární trh East Silver 2010 výzva k přihlašování filmů

East Silver je specializovaným trhem na poli dokumentárního filmu ve střední a východní Evropě. Trh East Silver sestává z videotéky, katalogu a specializované on‐line databáze dokumentárních filmů. Přihlaste svůj dokumentární film na 7. ročník trhu dokumentárních filmů ze střední a východní Evropy East Silver, který proběhne v Jihlavě 25. ‐ 31. října 2010. East Silver celoročně prezentuje výběr východoevropských dokumentárních filmů pod názvem East Silver Karavana na nejvýznamnějších mezinárodních filmových festivalech a trzích a v rámci East Silver Tv Focusu doporučuje konkrétní tituly do vysílání světovým televizním stanicím. Cena Silver Eye bude udělena za nejlepší krátký, středometrážní a celovečerní dokumentární film regionu. V každé kategorii bude nominováno 11 filmů. Všechny vítězné filmy získají peněžní cenu 1500 Euro. O cenách rozhodne mezinárodní porota složená z filmových profesionálů. Kromě peněžní ceny budou nominované filmy podpořeny celoročním festivalovým servisem. Uzávěrka přihlášek je 31. červenec 2010.

Vyhlášení vítězů a předání ceny SILVER EYE se uskuteční v říjnu 2010 v rámci slavnostního zakončení 14. Mezinárodního festivalu dokumentárních filmů v Jihlavě.

Podmínky přihlášení:
Do trhu se mohou přihlásit dokončené východoevropské dokumentární filmy v anglické verzi nebo s anglickými titulky, rok výroby 2009 ‐ 2010 a také dokumentární projekty ve vývoji. Více na www.eastsilver.net. Tituly, prosím, přihlašujte pomocí online formuláře na http://www.eastsilver.net/en/east‐silver/entry‐form/

2 DVD kopie a případně další promo materiály zašlete na adresu:

East Silver, Školská 12, 110 00 Praha 1, ČR

Uzávěrka přihlášek je 31. červenec 2010. Přihláška platí i pro předvýběr do programu 14. MFDF v Jihlavě a portálu Doc Alliance Films www.docalliancefilms.com.


Kontakt:

Anna Kaslová

EAST SILVER
info@eastsilver.net
Tel/Fax: +420 222 954 526
http://www.eastsilver.net

(21.04.2010) ZDROJ: East Silver 2010
Nezávislá kultura má nového spojence: jlbjlt.net

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.