Proculture: výzkumné, informační a vzdělávací centrum pro umění a kulturu
TechSoup

Operační program Podnikání a inovace k připomínkování

Do čtvrtka 24. srpna 2006 mohou zájemci z řad odborné i laické veřejnosti připomínkovat návrhy dotačních programů, jejichž prostřednictvím budou čeští podnikatelé v příštích sedmi letech žádat o finanční podporu ze Strukturálních fondů EU. Agentura CzecInvest zveřejnila plné znění jednadvaceti programů z Operačního programu Podnikání a inovace (OPPI) a dvou z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OPVpK).  Vzhledem k tomu, že v oblasti kultury je řada činností provozována obchodními společnostmi, jsou takové i potenciálními příjemci budoucí podpory.

Agentura CzechInvest je připravila ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Českomoravskou záruční a rozvojovou bankou a agenturami CzechTrade a ČEA. V rámci tzv. kulatých stolů již pracovní verze textů připomínkovalo přes 150 odborníků z Hospodářské komory ČR, Svazu českých a moravských výrobních družstev, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR a dalších významných hospodářských a poradenských organizací.

Dříve, než budou programy projednány s Evropskou komisí a dostanou konečnou podobu, je tu příležitost pro návrhy a připomínky zejména od podnikatelů, kterým jsou určeny především. Pro jejich přijímání byla zřízena e-mailová adresa nove.programy@czechinvest.org.

Jednotlivé programy ke stažení naleznete na stránkách CzechInvest, odkaz Programy 2007-2013
http://www.czechinvest.cz/web/pwci.nsf/pages/7972E37DDCA8C2C1C12571C40049687A?OpenDocument

(17.08.2006) ZDROJ: CzechInvest
Nezávislá kultura má nového spojence: jlbjlt.net

  © 2003-2024 vydává ProCulture o.s.
   ISSN 1214-8369
 © 2024 Webhosting SmartWEB.CZ |  Optimalizace stránek e4you s.r.o.